Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Mbledhja e Keshillit Bashkiak 23 Janar 2018

Kategorite

Filtro:

Mbledhja e Keshillit Bashkiak 23 Janar 2018

Mbledhja e Këshillit Bashkiak ditën e Mërkurë, datë 23.01.2019, ora 11:00 në sallën e mbledhjeve të Këshillit u zhvillua mbledhja e Këshillit të Bashkisë Kuçovë, me këtë rend dite:

1.      Projekt-Vendim:  Për propozim për dhënien e ndihmës ekonomike për periudhën Janar 2019.

2.      Projekt-Vendim: Për dhënien e Paaftësisë (PAK), Invalidët e Punës dhe kompensimit të energjisë elektrike, për periudhën Janar 2019.

3.      Projekt-Vendim: Për dhënien e ndihmës ekonomike mbi përdorimin e fondit të kushtëzuar për bllok-ndihmën ekonomike deri në 6% për periudhën Dhjetor 2018.

4.      Projekt-Vendim: Për dhënien e ndihmës ekonomike për rastet e Bashkisë për periudhën Dhjetor 2018.

5.      Projekt-Vendim:  Për dhënien e kompensimit të energjisë elektrike për familjet përfituese të ndihmës ekonomike për periudhën Dhjetor 2018.

6.      Projekt-Vendim: Për miratimin e shtesës së Buxhetit 2019 nga e Ardhura e  Trashëguar.

7.      Projekt-Vendim:  Për ndryshim në vendimin e Këshillit Bashkiak nr.93, datë 23.11.2018 "Mbi miratimin e Taksave dhe Tarifave Vendore të vitit 2019".

8.      Projekt-Vendim: Për një ndryshim në vendimin Këshillit Bashkiak nr.103, datë 22.12.2018 " Mbi kategorizimin e nivelit të pagave të punonjësve të zgjedhur dhe të emëruar, si dhe të punonjësve administrative të Bashkisë të Bashkisë dhe njësive të saj në varësi për vitin 2019.

9.      Projekt-Vendim:  Mbi shqyrtimin e dokumentacionit për dhënien e bursave për studentët që vazhdojnë vitin shkollor 2018-2019.

10.  Projekt-Vendim:  Për shpërndarjen e bursave për nxënësit e shkollës mesme të Kuçovës dhe Njësive Administrative me rezultatet më të larta në maturën 2018, të cilët vazhdojnë studimet në vitet e para të shkollës së lartë në sezonin 2018-2019.

11.  Projekt-Vendim: Mbi shqyrtimin e dokumentacionit për dhënien e bursave për nxënësit e Arsimit Parauniversitar në institucionet arsimore publike që vazhdojnë vitin e parë për vitin shkollor 2018-2019.

12.  Projekt-Vendim:  Për krijimin e Këshillit për Zhvillimin Ekonomik për Bashkinë Kuçovë.

13.  Informacion: Për shërbimin e dekorit në Bashkinë Kuçovë.

 

Eventet

<prill 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
25262728293031
1234567
891011121314
151617181920
21
e diel, prill 21, 2019
222324252627
28
e diel, prill 28, 2019
2930
1
e mërkurë, maj 1, 2019
2345

Se shpejti


Buletini Informativ