Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Mbledhja e Keshillit Bashkiak 27 Qershor 2018

Kategorite

Filtro:

Mbledhja e Keshillit Bashkiak 27 Qershor 2018

​Ditën e mërkurë dt.27/06/2018, ora 11:00 në sallën e mbledhjeve të Këshillit u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkisë Kuçovë , me këtë rend dite:
1-Projekt –Vendim: Për dhënie mandate për këshillin bashkiak për znj. Valbona Hoxha, pjesë e subjektit politik LSI.
2-Projekt-Vendim: Për miratimin e një ndryshimi në V.K.B nr.04 datë 21/07/2015  "Mbi zgjedhjen e Zv/Kryetarit të Këshillit të Bashkisë Kuçovë".
3-Projekt-Vendim:Për propozim për dhënien e ndihmës ekonomike për periudhën 1-30 Qershor 2018.
4-Projekt-Vendim:Për dhënien e Paaftësisë (PAK), Invalidët e Punës dhe kompensimit të energjisë elektrike, për periudhën 1-30 Qershor 2018.
5-Projekt-Vendim:Për dhënien e ndihmës ekonomike mbi përdorimin e fondit të kushtëzuar për bllok-ndihmën ekonomike deri në 6% për periudhën 1-31 maj 2018.
6-Projekt-Vendim:Për dhënien e ndihmës ekonomike për rastet e Bashkisë për periudhën 1-31 Maj 2018
7-Projekt-Vendim:Për dhënien e kompensimit të energjisë elektrike për familjet përfituese të ndihmës ekonomike për muajin Maj 2018.
8-Projekt-Vendim:Për disa ndryshime dhe shtesa në VKB nr .56 dt 04/10/2017 " Mbi miratimin e taksave dhe tarifave vendore të vitit 2018".
9-Projekt-Vendim:Miratimin e vlerës së Financimit nga ana e Bashkisë Kuçovë për rikonstruksionin e shkollës së mesme të përgjithshme '5 Tetori'.
10-Projekt-Vendim:Për miratimin e Projekt-Buxhetit Afatmesëm 2019-2021.
11-Projekt_Vendim: Për miratim të propozimit për dhënie titulli " Qytetar Nderi" i Kuçovës për z.Stiljan Vani Tanku.
12-Projekt-Vendim: Për miratim të propozimit për dhënie titulli " Qytetar Nderi" i Kuçovës për z.Fluturim Qani Molla.
13-Projekt-Vendim:Për miratim të propozimit për dhënie titulli "Qytetar Nderi" i Kuçovës për z.Haki Abaz Skuqi.
14-Të ndryshme: Kërkesë nga banorët e lagjes "postbllok".

Eventet

<prill 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
25262728293031
1234567
891011121314
151617181920
21
e diel, prill 21, 2019
222324252627
28
e diel, prill 28, 2019
2930
1
e mërkurë, maj 1, 2019
2345

Se shpejti


Buletini Informativ