Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Mbledhja e Keshillit Bashkiak 27 Shkurt 2019

Kategorite

Filtro:

Mbledhja e Keshillit Bashkiak 27 Shkurt 2019

​Mbledhja e Këshillit Bashkiak Kuçovë zhvilluar më datë  27/02/2019, ora 11:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit me këtë rend dite:
1-Projekt-Vendim. Për propozim për dhënien e ndihmës ekonomike për periudhën shkurt 2019.
2-Projekt-Vendim. Për dhënien e Paaftësisë (PAK), Invalidët e Punës dhe kompensimit të energjisë elektrike, për periudhën shkurt 2019.
3-Projekt-Vendim. Për dhënien e ndihmës ekonomike mbi përdorimin e fondit të kushtëzuar për bllok-ndihmën ekonomike deri në 6% për periudhën janar 2019.
4-Projekt-Vendim. Për dhënien e ndihmës ekonomike për rastet e bashkisë për periudhën janar 2019.
5-Projekt-Vendim. Për dhënien e kompensimit të energjisë elektrike për familjet përfituese të ndihmës ekonomike për muajin janar 2019.
6-Projekt-Vendim. Për një ndryshim në VKB nr.103,  dt.22.12.2018  "Mbi kategorizimin e nivelit të pagave të punonjësve të zgjedhur dhe të emëruar, si dhe të punonjësve të administratës të Bashkisë dhe njësive të saj në varësi për vitin 2019.
7-Projekt-Vendim. Për miratimin e shtesës së një punonjësi në Qendrën Ditore për fëmijët me aftësi të kufizuar.
8-Projekt-Vendim. Për ndryshim plani në buxhet.
9- Projekt-Vendim. Për përfundimin e procedurave të privatizimit të banesave, objekt i ligjit nr.7652 , dt.23.12.1992 i ndryshuar dhe i ligjit nr.9321,  dt. 25.11.2004 , të cilat kanë mbetur pa u regjistruar në ZVRPP.
10-Projekt-Vendim. Për miratimin e llojeve dhe niveleve të gjobave që do të vendosen nga inspektorët e Policisë Bashkiake në raste të shkeljeve dhe kundravajtjeve  administrative.
11-Informacion. Raport i monitorimit të buxhetit për periudhën Janar-Dhjetor 2018.
12-Informacion. Mbi gjendjen e rrugëve rurale në të tre njësitë administrative si dhe për masat e marra nga Agjensia e Shërbimeve Komunale për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tyre.
13- Informacion. Mbi masat e marra nga ana e Drejtorisë Ekonomike të Arsimit për sigurimin e mjeteve ngrohëse në të gjitha institucionet arsimore të Bashkisë Kuçovë dhe njësitë administrative.
14-Informacion. Mbi kryerjen e inventarizimit, vlerësimit dhe nxjerrjen jashtë përdorimit të Aktiveve të institucioneve të varësisë së QEA.
15. Të tjera.

Eventet

<qershor 2020>
HënMarMërEnjPreShtDie
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Se shpejti


Buletini Informativ