Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Mbledhja e Keshillit Bashkiak 31 Maj 2017

Kategorite

Filtro:

Mbledhja e Keshillit Bashkiak 31 Maj 2017

Ditën e mërkurë u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite:

Projekt-Vendim: Mbi miratimin për dhënien e Ndihmës Ekonomike, pagesës së kompensimit të energjisë elektrike për periudhën 1 - 31 Maj 2017, PAK dhe Invalidët e Punës.

Projekt-Vendim: Mbi miratimin për dhënien e Ndihmës Ekonomike për rastet e Bashkisë për periudhën 1 - 31 Maj 2017.

Projekt-Vendim: Shtesë plani në buxhetin e vitit 2017.

Projekt-Vendim: Shtesë plani në buxhetin e vitit 2017.

Projekt-Vendim: Shtesë plani në buxhetin e vitit 2017.

 Projekt-Vendim: Mbi miratimin e GSBI.

 Projekt-Vendim: Mbi miratimin e hapësirës publike për ushtrimin e tregtimit të tregut të lirë të artikujve të përdorura.

 Projekt-Vendim: Për një ndryshim në VKB nr. 12, datë 24.04.2007 'Për miratimin e Komisionit të Posaçëm për dhënien e liçencave profesionale në fushën e shërbimeve publike, duke bërë rikompozimin e tij'.

 Projekt-Vendim: Për një shtesë dhe ndryshim në VKB nr.39 datë 26.05.2016 Mbi emërtimin e rrugëve, shesheve, bulevardeve dhe parqeve, Mbi miratimin për vendosjen e emrit rrugës Rushit Ismail Pire".

Projekt-Vendim:Për përfundimin e procedurave të privatizimit të banesave objekt i ligjit nr.7652, dt.23.12.1992,  i ndryshuar dhe ligjit nr.9321, dt. 25.11.2004, të cilat kanë mbetur pa u regjistruar në ZVRPP.

Informacion: Mbi gjendjen e objekteve në institucione arsimore, masat e marra nga ZA-Kuçovë për ruajtjen dhe mirëmbajtjen e objekteve arsimore dhe bazës materiale (banka, dyer, dritare) dhe masat e marra për shqetësime të ndryshme që lidhen me arsimin.

Si dhe investimet e bëra për mirëmbajtjen e objekteve të institucioneve arsimore në bashkinë Kuçovë.

Informacion: Mbi masat e marra nga DSHP në mbrojtje të konsumatorit të Bashkisë Kuçovë.

Informacion: Mbi disiplinimin e lëvizjes së kafshëve në hapësirat publike e rrugët e qytetit si dhe marrja e masave për rehabilitimin e qeneve të rrugës pa pronar apo të sëmur sipas buxhetit të planifikuar.

Çështje të tjera: Kërkese nga qytetaret, z. Pellumb Mimani, z. Ahmet Bazina etj.

Eventet

<korrik 2018>
HënMarMërEnjPreShtDie
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Se shpejti


Buletini Informativ