Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Mbledhje e Këshillit Bashkiak date 22.05.2020

Kategorite

Filtro:

Mbledhje e Këshillit Bashkiak date 22.05.2020

Ditën e sotme u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak Kuçove me këtë rend dite:

1. Projekt-Vendim:Për dhënien e ndihmës ekonomike mbi përdorimin e fondit të kushtëzuar për bllok-ndihmën ekonomike deri në 6 %për përiudhën 1-30 Prill 2020
2. Projekt -Vendim: Për dhënien e ndihmës ekonomike për rastet e
bashkisë për periudhën Prill 2020
3. Projekt-Vendim: Për një ndryshim ne VKB NR 49 ,DT 24.12.2019
“Mbi miratimin e buxhetit për vitin 2020”,miratimi i projektit
“rikonstruksioni i sheshit “18 Tetori”
4. Projekt-Vendim: Një ndryshim ne VKB Nr 50 Dt 24.12.2019 “Mbi
kategorizimin e nivelit të pagave të punjonjësve të zgjedhur dhe të
emëruar ,si dhe punjonjësve administrative të bashkisë dhe njësive të varësi për vitin 2020
5. Projekt-Vendim: Për miratimin e si pjesë përbërëse të tarifave dhe taksave vendore në shërbimet që kryen Bashkia Kuçovë ,sipërfaqen e kaluar në pronësi të Bashkisë Kuçovë sipas Vendimit Nr 360 ,datë 29.05.2019 “Për miratimin e hartës së përditësuar të kufinjëve administrativë territorrialë të njësive të vetqrverisjes vendore"
6. Projekt-Vendim:Mbi miratimin e tematikës së mbledhjeve të
Këshillit të Bashkisë Kuçovë për periudhën Qershor –Dhjetor 2020”
7. Projekt-Vendim: Vlerësim Figurash
8. Projekt-Vendim: Për një shtesë në VKB NR 38 dt 22.04.2020.”Mbi
miratimin e rregullores për këshillin Bashkiak Kuçovë ,marrëdhëniet
e Këshillit Bashkiak me publikun ,Kodin e sjelljes dhe parandalimit
të Konfliktit të interesave të Këshilltarit Bashkiak “
9. Projekt –Vendim : Për një ndryshim në vendimin e këshillit
bashkiak nr 41 datë 21.11.2019 “Mbi miratimin e taksave dhe
tarifave vendore të vitit 2020”
10. Projekt-Vendim:Për një ndryshim në VKB nr 49,Dt 24.12.2019
“Mbi miratimin e buxhetit për vitin 2020 “shtesë të numrit të
puonjonjësve sektorin e ujitjes dhe kullimit “
11. Informacion :Raport monitorimi të buxhetit për periudhën Janar
–Prill 2020

Eventet

<gusht 2020>
HënMarMërEnjPreShtDie
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Se shpejti


Buletini Informativ