Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Sherbimet > Bizneset > Paketa Fiskale

Paketa Fiskale

​ Keshilli Bashkiak ne mbledhjen e dates   09/ 12/ 2015,   analizoi relacionin e paraqitur nga Drejtoria e te Ardhurave mbi miratimin e paketes fiskale te vitit 2016,  mbeshtetur ne ligjin nr.8652, date 31.07.2000 “Per organizimin dhe funksionimin e qeverisjes vendore”neni 7 pika 2 , te ligjit nr 9632 date 30.10.2006 ”Per sistemin e taksave vendore” me ndryshimet perkatese  si dhe Udhezimit Nr 655/1 date 06.02.2007, dhe te ligjit nr.9920 date 19.05.2008 “Per Procedurat Tatimore ne R.SH. dhe vendosi te miratoj paketen fiskale te Bashkise Kucove per vitin 2016.

     Paketa fiskale 2016.pdf

 Keshilli Bashkiak ne mbledhjen e dates 06/12/2016, analizoi relacionin e paraqitur nga Drejtoria e te Ardhurave mbi miratimin e Paketes Fiskale te vitit 2017, mbeshtetur ne Ligjin nr.139/2015, date 17.12.2015 "Per vetqeverisjen vendore", te Ligjit nr.9632, date 30.10.2006 "Per sistemin e taksave vendore" me ndryshimet perkatese si edhe te Ligjit nr.9920, date 19.05.2008 "Per procedurat tatimore ne R.SH"​dhe vendosi te miratoj paketen fiskale te Bashkise Kucove per vitin 2017.

    Paketa Fiskale 2017.pdf


Keshilli Bashkiak ne mbledhjen e dates 04/10.2017, analizoi relacionin e paraqitur nga Drejtoria e te Ardhurave mbi miratimin e Paketes Fiskale te vitit 2017, mbeshtetur ne Ligjin nr.139/2015, date 17.12.2015 "Per vetqeverisjen vendore", te Ligjit nr.9632, date 30.10.2006 "Per sistemin e taksave vendore" me ndryshimet perkatese si edhe te Ligjit nr.9920, date 19.05.2008 "Per procedurat tatimore ne R.SH"​dhe vendosi te miratoj paketen fiskale te Bashkise Kucove per vitin 2018.

   Paketa Fiskale 2018.pdf

Keshilli Bashkiak ne mbledhjen e dates 23llll2ol8, analizoi relacionin e paraqitur nga Drejtoria e te Ardhurave mbi miraiimin e Paketes Fiskale te vitit 2019, mbeshtetur ne Ligjin nr.139l2Ol5, date 17.l2.20l5"Per Vetqe*ir.i., Vendore", te Ligiit nr 9632 date 30'10'2006 ,,per sistemin e Taksave vendore" me ndrysh"imet perkatese si edhe te Ligjit nr'9920 date 19.05.2008 "Per Procedurat Tatimore ne R'SH' dhe vendosi te miratoj paketen fiskale te Bashkise Kucove per vitin 2019

PAKETA FISKALE 2019.pdf.

 Keshilli Bashkiak ne mbledhjen e dates 21.11.2019, pasi analizoi materialin e paraqitur nga Drejtoria e te Ardhurave, mbi miratimin e Paketes Fiskale per vitin 2020, vendosi:

PAKETA FISKALE 2020.pdf


Eventet

<gusht 2021>
HënMarMërEnjPreShtDie
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Se shpejti


Buletini Informativ