Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Sherbimet > Transporti

Transporti

​Kur duhet të rinovohet një çertifikatë për transport udhëtarësh brenda qarkut:

 1. Ekstrakti i QKR
 2. Lejet e qarkullimit të mjetit ose mjeteve
 3. Kolaudimet
 4. Akti i vlerësimit
 5. Karta e ID e fotokopjuar e personit fizik ose përfaqsuesit ligjor
 6. Patentat e shoferave nëse janë Brenda shoqërisë ose nëse nuk janë Brenda shoqërisë duhet të sjellin kontratat e punës.
 7. Të gjitha dokumentat që nuk janë me vulë të njomë duhet të noterizohen.

 

Kur duhet të nxjerrë dokumentat e një mjeti për transport malli pasi ka nxjerrë jashtë përdorimit mjetin e tij të parë:

 1. Ekstrakti i QKR
 2. Ç'rregjistrimi i targës së parë dhe rregjistrimi i targës së dytë
 3. Do të bëjë ndryshimin e kartonit me fotografi  nëse në dokument e ka të shënuar targën
 4. Leje qarkullimi
 5. Kolaudimin
 6. Fotokopje patente dhe karte Id
 7. Çertifikatë të re nga 1-5 vjet sipas dëshirës.
 8. Të gjitha dokumentet që nuk kanë vulë të njomë do të noterizohen.

 

LIÇENCAT:

 1. Akt-vlerësimi (për autobuzat)
 2. Ekstarkti i QKR i rregjistruar patjetër
 3. Nëse është firmë e rregjistruar duhet dhe ekstrakti historik nga QKR
 4. Dëshmi penaliteti në Gjykatë dhe Prokurori
 5. Vërtetim banimi
 6. Fotokopje e kartës ID
 7. Nëse ka përfaqsues ligjor fotokopje e kartës se përfaqsuesit ligjor
 8. Dokumentat e mjetit (leje qarkullim, kolaudim, misi per autobuzat).
 9. Patentë  (për autobuzat është e detyrueshme klasi D)
 10. Nëse shoferi nuk është pronari atëherë përfaqsuesi i punës bën kontratë pune  me shoferin
 11. Vërtetim nga sigurimet shoqërore, tatimet dhe nga taksat e bashkisë
 12. Për çdo mjet duhet të ketë garanci bankare (mjeti i parë 60 mijë lekë të reja dhe të tjerët më pas nga 30 mijë lekë të reja)
 13. Për taksistët duhet edhe dëshmia e taksistit
 14. Të gjitha dokumentet që nuk kanë vulë të njomë do të bëhen të noterizuara.

 

Çertifikatat e transportit për vete:

 1. Ekstrakti I QKR
 2. Personi fizik - I rregj. në bashki
 3. Çertifikatë rregjistrimi në organin tatimor (fotokopje nga të dyja anët)
 4. Fotokopje kartë ID
 5. Patentë
 6. Nëse se ka vetë sjell patentën e shoferit bashkë me kontratën e punës
 7. Leje qarkullimi
 8. Kolaudim
 9. Leje transporti për vetë
 10. Të gjitha dokumentet që nuk kanë vulë të njomë do të bëhen të noterizuara.

 

Çertifikatë për transport malli për të tretë ose me qera:

 1. Jepet kur e ka marr liçencën sipas kritereve bazë
 2. Çertifikatë nuk jepet nëse kapaciteti nuk është 1500 e lartë

 ​

Eventet

<mars 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
25262728123
45678910
111213
14
e enjte, mars 14, 2019
151617
18192021
22
e premte, mars 22, 2019
2324
25262728293031
1234567

Se shpejti


Buletini Informativ