Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Koordinatori i njoftimit dhe konsultimit publik.

Koordinatori për Njoftim dhe Konsultim Publik

​Të dhënat mbi Koordinatorin për Njoftim dhe Konsultim Publik

Emër/Mbiemer: Erion Çela

Adresa postare/elektronike; Lagjia nr.1,Blloku “ T. Skëndo”,Kuçovë,Shqipëri / E-mail|: erion.cela@bashkiakucove.gov.al

Orari Zyrtar; e Hëne- e Premte, 08:00-16:00