Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: October 2021

Shtrimi i Rrugës me Asfalt Havaleas!

Një kërkesë e vazhdueshme e banorëve, shtrimi me asfalt i rrugës së shkollës së mesme në Havaleas u realizua krejtësisht përmes punës së punëtorëve të agjencisë komunale të Bashkisë Kuçovë! Rruga, me gjatësi 500 m dhe gjerësi 4,5 m, kthehet kështu në një përditshmëri të përmirësuar për nxënësit dhe banorët!