Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Koordinatori për Njoftim dhe Konsultim Publik

Koordinatori për Njoftim dhe Konsultim Publik

​Të dhënat mbi Koordinatorin për Njoftim dhe Konsultim Publik

Emër/Mbiemer: Lorena Sallo

Adresa postare/elektronike; Lagjia nr.1,Blloku “ T. Skëndo”,Kuçovë,Shqipëri / E-mail|: lorenasaloo2018@gmail.com

Orari i punës; e Hëne- e Premte, 08:00-16:00