Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Programi i Banesave Sociale, Sistemi i Pikezimit, Menyra Vleresimit dhe Dokumentacioni/ Vendimi i Komisionit te Strehimit

Në vijim do të gjeni informacion të detajuar për sistemin e pikëzimit për banesat sociale, kriteret, listën e dokumenteve dhe proces-verbalet e takimeve te Komisionit të Strehimit, Vendimin dhe Afatet e Ankimimit.

Vendimi i Keshillit Bashkiak, date 22.10.2019​