Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Konsultimet Publike

❎ANALIZA E PYETSORIT NË LIDHJE ME PRIORITETET E PUBLIKUT PËR PROJEKTBUXHETIN AFATMESEM 2024-2026

📝 Rekomandimet të mara nga qytetarët, gjatë sondazhit:

sondazhi-2024-2026

sondazhi

Linku: https://docs.google.com/forms/d/1XF64miYBzNXilQl-q3NeY7vIHnUX2MCY_glnHIQGbRY/edit

Analiza-e-Sondazhit-Online-te-Performances-Kucove

📍Kozare✅

❎SONDAZHI PËR PËRCAKTIMIN E PRIORITETVE NË KOMUNITET

Në fshatin Kozare, Njësia Administrative Kozare, ditën e Mërkurë, datë 15.06.2022, ora 09°°, në godinën e Njësisë (Kozare) u zhvillua konsultimi publik i PBA 2023-2025.

📍Lumas✅ Në fshatin Lumas, Njësia Administrative Lumas, ditën e Enjte, datë 16.06.2022, ora 10°°, në godinën e Njësisë (Lumas) u zhvillua konsultimi publik i PBA 2023-2025.

📍Bashkia e vjetër

Në Bashkinë Kuçovë, ditën e Premte, datë 17.06.2022, ora 10°°, kati II, salla e mbledhjeve të Këshillit Bashkiak u zhvillua konsultimi publik i PBA 2023-2025.Në këtë takim morën pjesë banorë të Bashkisë së vjetër dhe Njësisë Administrative Perondi.