Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zyra e Strehimit

Ndërtimi i Banesave Sociale!

Bashkia Kuçovë u shpall fituese në thirrjen e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë me Projektin “Ndërtim i Banesave Sociale”. Zbatimi do të nisë së shpejti dhe apartamentet do të vihen në dispozicion të familjeve në nevojë që do të përfitojnë 12 apartamente me standardet e strehimit social brenda vitit 2023.

KOMISIONI  I  STREHIMIT

Bazuar në Vendimin e Këshillit Bashkiak Kuçovë Nr.53, datë 19.06.2019  “Për përbërjen dhe  funksionimin e Komisionit të Strehimit në Bashkinë Kuçovë, në Urdhërin e Kryetarit të Bashkisë Kuçovë Nr.269 datë  23.09.2019 “Për ngritjen e Komisionit të Strehimit  në Bashkinë Kuçovë”, Komisioni i Strehimit  njofton se afati  i fundit për dorëzimin e dokumentacionit për të përfituar nga Programi i SUBVECIONIT TË INTERESAVE TË KREDISË (kreditë e buta), është data 31.05.2022.

Dokumentat dorëzohen pranë Zyrës së Strehimit.

Për më shumë vizitoni linkun:https://financa.gov.al/programi-i-subvencionimit-te-interesave-te-kredive/

2022-03-11-0001