Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: June 2022

Panairi “Kozarja n’Festë”

Me mbeshtetjen e Bashkisë Kuçovë, ditën e sotme u zhvillua Panairi “Kozarja n’ Festë” Ky panair është një platformë ideale që krijon mundësi vendtakimi dhe lehtëson krijimin e kontakteve të reja, zgjerimin e partneriteteve si dhe identifikimin e blerësve potencial.

 “Prodhimet e freskëta shqiptare janë të parat në treg” eksportuesit shqiptarë të fruta-perimeve morën pjesë në panairin “Kozarja n’ Festë” Panairi shërbeu si një mundësi e mirë për të eksploruar produktet shqiptare, për të takuar kompanitë e mëdha eksportuese, dhe për t’u ballafaquar me kërkesat dhe nevojat e tregut sa I takon cilësisë së produktit.

Muzika,Vallet tradicionale të zonës, dhe te ftuarit sollën në këtë panair një atmosferë plot gjallëri.

1 Qershori, dita kur fëmijët gëzojnë të gjithë!

Kryetari i Bashkisë Kuçovë Z. Kreshnik Hajdari uron të gjithë femijët “Gëzuar 1 Qershorin”. Kjo është një ditë e mrekullueshme që i kushtohet të gjithë fëmijëve në mbarë botën dhe një ditë kujtese për të drejtën e çdo fëmije të jetë i lumtur e të ketë një të ardhme të sigurt.Aktiviteti i radhës mbështetur nga Bashkia Kuçovë dhe ZVA Kuçovë për festën e 1 Qershorit organizua për fëmijët e qytetit me nismën e Grupit Kuçova ❤️.

Gëzuar 1 Qershorin Femijë të Dashur!