Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

1 Qershori, dita kur fëmijët gëzojnë të gjithë!

Kryetari i Bashkisë Kuçovë Z. Kreshnik Hajdari uron të gjithë femijët “Gëzuar 1 Qershorin”. Kjo është një ditë e mrekullueshme që i kushtohet të gjithë fëmijëve në mbarë botën dhe një ditë kujtese për të drejtën e çdo fëmije të jetë i lumtur e të ketë një të ardhme të sigurt.Aktiviteti i radhës mbështetur nga Bashkia Kuçovë dhe ZVA Kuçovë për festën e 1 Qershorit organizua për fëmijët e qytetit me nismën e Grupit Kuçova ❤️.

Gëzuar 1 Qershorin Femijë të Dashur!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *