Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Aktivitete

Europe 2023!

Njësia e Integrimit Evropian Kuçovë mirëpriti Njësinë e Integrimit Evropian Durrës, në një ditë të mbushur me aktivitete, informacion, njohuri, lojra e gëzim…

Të tjera aktivitete na presin!

Kros në Vjeshtë

Në kuadër të bashkëpunimit të qëndrës Italiane CSI, Zyrës Vendore Arsimore, dhe Bashkisë Kuçovë u zhvillua aktiviteti Krosi në vjeshtë. Në këtë aktivitet morrën pjesë femijë nga të gjitha shkollat dhe kopshtet e qytetit të Kuçovës. Sheshi përpara Bashkisë u mbush nga zërat e fëmijëve të cilet morrën pjesë në nje kros ku dhe u vlerësuan me çertifikata.

Të gjithë fëmijët ishin fitues!

Panairi “Kozarja n’Festë”

Me mbeshtetjen e Bashkisë Kuçovë, ditën e sotme u zhvillua Panairi “Kozarja n’ Festë” Ky panair është një platformë ideale që krijon mundësi vendtakimi dhe lehtëson krijimin e kontakteve të reja, zgjerimin e partneriteteve si dhe identifikimin e blerësve potencial.

 “Prodhimet e freskëta shqiptare janë të parat në treg” eksportuesit shqiptarë të fruta-perimeve morën pjesë në panairin “Kozarja n’ Festë” Panairi shërbeu si një mundësi e mirë për të eksploruar produktet shqiptare, për të takuar kompanitë e mëdha eksportuese, dhe për t’u ballafaquar me kërkesat dhe nevojat e tregut sa I takon cilësisë së produktit.

Muzika,Vallet tradicionale të zonës, dhe te ftuarit sollën në këtë panair një atmosferë plot gjallëri.

1 Qershori, dita kur fëmijët gëzojnë të gjithë!

Kryetari i Bashkisë Kuçovë Z. Kreshnik Hajdari uron të gjithë femijët “Gëzuar 1 Qershorin”. Kjo është një ditë e mrekullueshme që i kushtohet të gjithë fëmijëve në mbarë botën dhe një ditë kujtese për të drejtën e çdo fëmije të jetë i lumtur e të ketë një të ardhme të sigurt.Aktiviteti i radhës mbështetur nga Bashkia Kuçovë dhe ZVA Kuçovë për festën e 1 Qershorit organizua për fëmijët e qytetit me nismën e Grupit Kuçova ❤️.

Gëzuar 1 Qershorin Femijë të Dashur!

Dita e Verës

Qendra Kulturore “Feniks” në mbështetje të Bashkisë Kuçovë dhe nën kujdesin e veçantë të Kryetarit të Bashkisë Z. Kreshnik Hajdari, organizuan ditën e verës. Dita e Verës ☀️erdhi me aktivitete nga muzika, cirku, 🎪 panaire kuzhine dhe arti. Akrobatë të cirkut kombëtar 🤸 së bashku me iluzionistin Julian Kazazi 🪄 dhe këngëtarët Ervis Behari dhe Ergys Hyka që me praninë e tyre e bënë këtë ditë edhe më të veçantë.

GËZUAR DITËN E VERËS!

Gëzuar Festat

Super aktivitet organizuar nga Qendra Kulturore e Fëmijëve e Bashkisë dhe Zyra Arsimore Kuçovë

Komplimnte fëmijëve që na dhuruan këtë buqetë artistike për t’i uruar qytetit Festat e Fundvitit