Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: December 2021

Gëzuar Festat

Super aktivitet organizuar nga Qendra Kulturore e Fëmijëve e Bashkisë dhe Zyra Arsimore Kuçovë

Komplimnte fëmijëve që na dhuruan këtë buqetë artistike për t’i uruar qytetit Festat e Fundvitit

Ekspozitë

Në Bibliotekën e qytetit tonë u çel ekspozita fotografike nga Thanas Fili me titull ” Në prag të harresës” Në këtë ekspozitë kishte fotografi nga zhvillimet sportive nga vitet 1930 – 1940. Ekspozita do të jetë e hapur edhe javën tjetër. Jeni të lutur të vizitoni këtë ekspozitë e cila është një vlerë e shtuar për qytetin tonë.

Të ndalësh Dhunën

Në kuadër të mbylljes së fushatës “16 Ditët e Aktivizmit kundër Dhunës me Bazë Gjinore”, 🟠 Bashkia Kuçovë organizojë ekspozitën me temë “Të ndalësh dhunën”, në bashkëpunim me Qendrën Kulturore dhe me mbështetjen e UNDP Shqipëri. Në këte organizim morën pjesë nxënës nga të gjitha shkollat e ndryshme te Bashkisë Kuçovë ku prezantuan punimet e tyre domëthënëse.