Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: September 2022

Vijojnë Punimet

Bashkia Kuçovë vijon punimet në lehtësimin e lëvizjes së fermerëve në rrugët e parcelave. Sot ne vijuam punimet në fshatrat Sheqëz dhe Magjatë.

Puna do të vijojë edhe në fshatrat e tjerë në vazhdim.

Rrugët e Parcelave në Fshatrat Bujqësorë

Vijon puna për hapjen e rrugëve të parcelave në fshatrat bujqësorë Koritës dhe Krekës të njësisë administrative Lumas. Bashkia Kuçovë ka marrë angazhim për të lehtësuar punën fermerëve duke hapur 2 km rrugë në fshatin Koritës, dhe 3 km rrugë në fshatin Krekës.

Puna do të vazhdojë edhe në zona të tjera!

Plani Kombëtar i Pastrimit

Plani Kombëtar i Pastrimit benë bashkë punonjësit e ndërmarrjes komunale,nëpunësit e disa drejtorive të ndryme të bashkisë në nje aksion për një qytet sa më të pastër.Mësues dhe mësuese të qytetit ju bashkuan kësaj nisime qe synon mobilizimin e çdo qytetari,istitucioni, apo biznesi jo vetëm për të larguar menturinat,por edhe për të mbajtur një mjedis sa më të pastër.

Sezoni i Ullirit

Drejtoria e Bujqësisë në Bashkinë Kuçovë po tregon nje kujdes të veçantë për hapjen e rrugëve të parcelave për të lehtësuar punën e fermerëve. Puna filloi në fshatrat Vodëz dhe Goraj dhe më pas do të vijojë ne fashtrat te tjerë.