Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Plani Kombëtar i Pastrimit

Plani Kombëtar i Pastrimit benë bashkë punonjësit e ndërmarrjes komunale,nëpunësit e disa drejtorive të ndryme të bashkisë në nje aksion për një qytet sa më të pastër.Mësues dhe mësuese të qytetit ju bashkuan kësaj nisime qe synon mobilizimin e çdo qytetari,istitucioni, apo biznesi jo vetëm për të larguar menturinat,por edhe për të mbajtur një mjedis sa më të pastër.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *