Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sherbimi i Pastrimit

Falenderojmë punonjësit e Bashkisë dhe institucionet e tjera që na u bashkuan 🙏 për një Kuçovë më të pastër, më të bukur e më të shëndetshme! 🚮

Për një Kuçovë më të pastër!

Më e lehtë se sa të mbledhësh, është të mos hedhësh! Lutem për ndihmën tënde për të mbajtur pastër, 🙏 ndërsa vazhdojmë me pastrimin e pikave më problematike!

#ShqipëriEPastër