Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: June 2023

Baza Ajrore Kuçovë!

Mirënjohje Bazës Ajrore Kuçovë 👩‍✈️👨‍✈️ për kontributin në zhvillimin shoqëror dhe ekonomik të qytetit! Kuçova nderon 🙏 me respekt ushtarakët në mesin e saj me rastin e 68 vjetorit të krijimit të Bazës. ✈️