Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: August 2023

Një Tjetër Investim në Rrugën Goraj!

Bashkia Kuçovë,ka perfunduar një tjetër investim në rrugen e Goraj.Kryetari i Bashkisë Kuçovë Z. Kreshnik Hajdari dhe deputeti Z.Bardhyl Kollçaku inspektuan nga afër punimet e kryera në këtë rrugë. Kjo është një rrugë lidhëse e fshatit Goraj me Kuçovën si dhe me zonën e spitalit. Kjo rrugë e zgjeruar dhe e asfaltuar u vjen në ndihmë të gjithë banorëve të asaj zone,jo vetëm me spitalin por edhe shërben për transportin e të gjithë fermerëve që kultivojnë prodhimet e tyre.

Mblidhet Shatbi i Emergjencave!

U zhvillua mbledhja e Shtabit të Emergjencave civile në Kuçoë. Të pranishëm në këtë mbledhje ishin nga stafi i Bashkisë, Administratorët e Njësive Administrative, drejtuesi i Komisariatit të Policisë së Shtetit, Policia Bashkiake, si dhe drejtuesit e Qendrave Shëndetësore. Në fokusin e kësaj mbledhje ndër të tjera, u diskutua dhe mbi rëndësinë e shtimit të kujdesit dhe të njoftimit në kohë. 🙏 Duhet vëmendja dhe ndihma jote!📱128 📞

Sistemimi i Rrugës Rurale në Fshatrat Gegë dhe Drizë!

Bashkia Kuçovë, pas një kërkese te banorëve të fshatrave Gegë dhe Drizë ka filluar punimet për rregullimin e rrugës lidhëse midis dy fshatrave reth 2 km të gjatë. Sistemimi i rrugës rurale vjen në ndihmë të zonës dhe fermerëve, ku parashikohet së bashku me krijimin e kanaleve anësore kulluese për të ulur efektin dëmtues të rreshjeve.