Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: October 2022

Zgjidhet problemi shumëvjeçar i fermerëve në Gegë!

Bashkia Kuçovë se fundimi ka zgjidhur përfundimisht një problem shumëvjeçar, i cili ka qënë shumë problematik për fermerët në fshatin Gegë. Kryetari i Bashkisë Z.Kreshnik Hajdari ka ndjekur nga afër ecurinë e punimeve ku do të ndertohen shtatë prita për të ndaluar gërryerjen nga lumi, të tokave bujqësore të fermerëve në Gegë.Prurjet e lumit tani nuk do të kenë me forcën e mëparshme në gërryerjen dhe dëmtimin e tokave përreth.

Gëzuar Ditën e Çlirimit Kuçovë!

Sot, pranë Lapidarit kushtuar pikërisht datës së Çlirimit të Kuçovës, u organizua ceremonia festive ku morrën pjesë: Kryetari i Bashkisë Z. Kreshnik Hajdari, Prefektja e Qarkut Berat Znj.Valbona Zylyftari, Deputeti i qytetit Z.Bardhyl Kollçaku, Veteranë të LANÇ-it, nga Organizata e Familjeve të Dëshmorëve, të ftuar nga forca të ndryshme politike si dhe të ftuar të tjerë, të cilët vendosën kurora dhe buqeta me lule në emër të institucionit që përfaqësonin apo të forcave politike.

Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!

Kujtesë dhe Mirënjohje

Sot, ne nderuam ata qe gjithë këto vite i kanë dhënë sportit, kanë kontribuar në stadium për tu dhëne tifozerisë së Naftëtarit dhe qytetit emocione dhe kujtime të paharrueshme. Kryetari i Bashkisë Kuçovë ka nderuar me tituj “Qytetar Nderi” disa prej emrave kryesorë të skuadrës në vite.

“Kujtesë dhe mirënjohje” është seria e aktiviteteve rreth datës së Çlirimit të qytetit, që sot iu dedikua sportit.

Kros në Vjeshtë

Në kuadër të bashkëpunimit të qëndrës Italiane CSI, Zyrës Vendore Arsimore, dhe Bashkisë Kuçovë u zhvillua aktiviteti Krosi në vjeshtë. Në këtë aktivitet morrën pjesë femijë nga të gjitha shkollat dhe kopshtet e qytetit të Kuçovës. Sheshi përpara Bashkisë u mbush nga zërat e fëmijëve të cilet morrën pjesë në nje kros ku dhe u vlerësuan me çertifikata.

Të gjithë fëmijët ishin fitues!