Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Gëzuar Ditën e Çlirimit Kuçovë!

Sot, pranë Lapidarit kushtuar pikërisht datës së Çlirimit të Kuçovës, u organizua ceremonia festive ku morrën pjesë: Kryetari i Bashkisë Z. Kreshnik Hajdari, Prefektja e Qarkut Berat Znj.Valbona Zylyftari, Deputeti i qytetit Z.Bardhyl Kollçaku, Veteranë të LANÇ-it, nga Organizata e Familjeve të Dëshmorëve, të ftuar nga forca të ndryshme politike si dhe të ftuar të tjerë, të cilët vendosën kurora dhe buqeta me lule në emër të institucionit që përfaqësonin apo të forcave politike.

Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *