Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kujtesë dhe Mirënjohje

Sot, ne nderuam ata qe gjithë këto vite i kanë dhënë sportit, kanë kontribuar në stadium për tu dhëne tifozerisë së Naftëtarit dhe qytetit emocione dhe kujtime të paharrueshme. Kryetari i Bashkisë Kuçovë ka nderuar me tituj “Qytetar Nderi” disa prej emrave kryesorë të skuadrës në vite.

“Kujtesë dhe mirënjohje” është seria e aktiviteteve rreth datës së Çlirimit të qytetit, që sot iu dedikua sportit.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *