Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kros në Vjeshtë

Në kuadër të bashkëpunimit të qëndrës Italiane CSI, Zyrës Vendore Arsimore, dhe Bashkisë Kuçovë u zhvillua aktiviteti Krosi në vjeshtë. Në këtë aktivitet morrën pjesë femijë nga të gjitha shkollat dhe kopshtet e qytetit të Kuçovës. Sheshi përpara Bashkisë u mbush nga zërat e fëmijëve të cilet morrën pjesë në nje kros ku dhe u vlerësuan me çertifikata.

Të gjithë fëmijët ishin fitues!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *