Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mblidhet Shatbi i Emergjencave!

U zhvillua mbledhja e Shtabit të Emergjencave civile në Kuçoë. Të pranishëm në këtë mbledhje ishin nga stafi i Bashkisë, Administratorët e Njësive Administrative, drejtuesi i Komisariatit të Policisë së Shtetit, Policia Bashkiake, si dhe drejtuesit e Qendrave Shëndetësore. Në fokusin e kësaj mbledhje ndër të tjera, u diskutua dhe mbi rëndësinë e shtimit të kujdesit dhe të njoftimit në kohë. 🙏 Duhet vëmendja dhe ndihma jote!📱128 📞

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *