Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Punime

Rikualifikim i rrugës “Luan Qafzezi” dhe Kamza!

Rikualifikim i rrugës ” Luan Qafzezi” dhe Kamza është një tjetër investim,një premtim i mbajtur i Bashkisë Kuçovë. Kryetari i Bashkisë Z. Kreshnik Hajdari inspektoi nga afër punimet e kryera që prekin distancën nga “Pusi i Gazit” deri te Kodra e Përpunimit. Së shpejti këta banorë do të kenë rrugët asfaltuara.

Rikualifikim i rrugës Havaleas, Njësia Administrative Kozare!

Bashkia Kuçovë vijon punën për rikualifikimin e rrugëve në Havaleas, Kozare. Sot nisi faza e shtresës së asfaltit.Kryetari i Bashkisë Z. Kreshnik Hajdari inspektoi ecurinë e punimeve, ku shumë shpejt rruga do jetë e përfunduar dhe ne dispozicion. Mirënjohje punonjësve dhe banorëve për durimin dhe mbështetjen.

Puna Vazhdon!

Bashkia Kuçovë vazhdon punën për pastrimin të Kolektorit në Lagjen 1 Maj cili shërben për pritjen e ujërave të larta dhe derdhjen e ujërave të ndotura në kanalin kryesor. Bashkia ka marrë angazhim te plotë per këtë problem qe ky kolektor të jetë në gjëndje të funksionimit sa më të mirë,

Një Tjetër Investim në Rrugën Goraj!

Bashkia Kuçovë,ka perfunduar një tjetër investim në rrugen e Goraj.Kryetari i Bashkisë Kuçovë Z. Kreshnik Hajdari dhe deputeti Z.Bardhyl Kollçaku inspektuan nga afër punimet e kryera në këtë rrugë. Kjo është një rrugë lidhëse e fshatit Goraj me Kuçovën si dhe me zonën e spitalit. Kjo rrugë e zgjeruar dhe e asfaltuar u vjen në ndihmë të gjithë banorëve të asaj zone,jo vetëm me spitalin por edhe shërben për transportin e të gjithë fermerëve që kultivojnë prodhimet e tyre.

Sistemimi i Rrugës Rurale në Fshatrat Gegë dhe Drizë!

Bashkia Kuçovë, pas një kërkese te banorëve të fshatrave Gegë dhe Drizë ka filluar punimet për rregullimin e rrugës lidhëse midis dy fshatrave reth 2 km të gjatë. Sistemimi i rrugës rurale vjen në ndihmë të zonës dhe fermerëve, ku parashikohet së bashku me krijimin e kanaleve anësore kulluese për të ulur efektin dëmtues të rreshjeve.

Ndriçimi Rrugor!

Sektori i ndriçimit rrugor pranë Bashkisë Kuçovë ka filluar punën për të përmirësuar ndriçimin duke zëvendësuar llambat tradicionale me llamba me ndriçim LED të integruar.Llambat LED kanë më shumë jetëgjatësi, dhe kursjenë energji.

Rikonstruksioni i rrugës “Donald Hoxha”

Bashkia Kuçovë duke marrë parasysh kërkesën e banorëve te zonës, ka filluar punimet në rrugën “Donald Hoxha”. Me këtë projekt do të shtrohet rruga me asfalt, do të sistemohen kanalizimet, do të krijohen trotuare për këmbësorët,dhe do të sigurohet ndriçimi.

Strehimi Social!

Bashkia Kuçovë vazhdon punimet për ndërtimin e apartamenteve të reja për të gjitha familjet në nevojë që do ti përfitojnë për strehim social. Kryetari i Bashkisë Z. Kreshnik Hajdari ndoqi nga afër punimet të cilat ecin me ritme të mira.

Zgjidhet problemi shumëvjeçar i fermerëve në Gegë!

Bashkia Kuçovë se fundimi ka zgjidhur përfundimisht një problem shumëvjeçar, i cili ka qënë shumë problematik për fermerët në fshatin Gegë. Kryetari i Bashkisë Z.Kreshnik Hajdari ka ndjekur nga afër ecurinë e punimeve ku do të ndertohen shtatë prita për të ndaluar gërryerjen nga lumi, të tokave bujqësore të fermerëve në Gegë.Prurjet e lumit tani nuk do të kenë me forcën e mëparshme në gërryerjen dhe dëmtimin e tokave përreth.