Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NJOFTIM!

Të nderuar qytetarë ju njoftojmë se në zbatim te ligjit nr.10465 “Për shërbimin veterinar në Republiken e Shqipërisë, i ndryshuar’’VKM nr.475 datë 30.07.2021“Mbikqyrja dhe mbajtja nën kontroll e qënve dhe maceve endacake, pa pronar’’, Bashkia Kuçovë njofton qytetarët se:

  • Do të nis projektin për administrimin e qënëve të rrugës nëpërmjet metodes, Kap/Sterilizo/Vaksino dhe Lësho.
  • Kërkojmë mirëkuptimin dhe bashkëpunimin e qytetarëve.
  • Lutemi çdo qytetari që disponon një kafshë shoqërimi dhe për arsye të ndryshme kërkon ta braktisë, të kontaktoi me shërbimin veterinar të bashkisë që kjo kafshë t’ju nënshtrohet më parë proçedurave të sterilizimit.

                                                               Ju faleminderit për mirëkuptimin!