Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

Nëse je 21-26 vjeç dhe ke përfunduar studimet e nivelit Baçelor, të ftojmë ti bashkohesh Programit Kombëtar të Praktikave Punës!

Nxitoni të aplikoni nga data 1 Korik deri me 31 Korik 2022 në linkun: praktika.rinijafemijet.gov.al