Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ndriçimi Rrugor!

Sektori i ndriçimit rrugor pranë Bashkisë Kuçovë ka filluar punën për të përmirësuar ndriçimin duke zëvendësuar llambat tradicionale me llamba me ndriçim LED të integruar.Llambat LED kanë më shumë jetëgjatësi, dhe kursjenë energji.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *