Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rruga “Donald Hoxha” Drejt Përfundimit!

Drejt përfundimit është rruga ” Donald Hoxha” në lagjen Llukan Prifti. Ky investim është bërë me fondet e Bashkisë Kuçovë ku parashikon ,shtrim me asfalt, trotuare,dhe ndriçim.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *