Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Puna Vazhdon!

Bashkia Kuçovë vazhdon punën për pastrimin të Kolektorit në Lagjen 1 Maj cili shërben për pritjen e ujërave të larta dhe derdhjen e ujërave të ndotura në kanalin kryesor. Bashkia ka marrë angazhim te plotë per këtë problem qe ky kolektor të jetë në gjëndje të funksionimit sa më të mirë,

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *