Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikualifikim i rrugës Havaleas, Njësia Administrative Kozare!

Bashkia Kuçovë vijon punën për rikualifikimin e rrugëve në Havaleas, Kozare. Sot nisi faza e shtresës së asfaltit.Kryetari i Bashkisë Z. Kreshnik Hajdari inspektoi ecurinë e punimeve, ku shumë shpejt rruga do jetë e përfunduar dhe ne dispozicion. Mirënjohje punonjësve dhe banorëve për durimin dhe mbështetjen.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *