Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Siguria në Shkolla!

Në ambientet e Bashkisë Kuçovë u zhvillua mjë takim për rritjen e sigurisë 📚 në dhe përreth Shkollave. Për garantimin e kësaj përparësie të ritheksuar nga Bashkia dhe Ministria e Brendshme, u zhvillua një bashkëbisedim me drejtorët e shkollave 9-vjeçare dhe të mesme. 🤝 Së bashku me Policinë e Shtetit dhe institucionet e përfshira jemi të angazhuar të sigurojmë që çdo shkollë të jetë një mjedis i sigurt 🏫 për fëmijët tanë. 👦🏻👧🏻

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *