Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikualifikim i rrugës “Luan Qafzezi” dhe Kamza!

Rikualifikim i rrugës ” Luan Qafzezi” dhe Kamza është një tjetër investim,një premtim i mbajtur i Bashkisë Kuçovë. Kryetari i Bashkisë Z. Kreshnik Hajdari inspektoi nga afër punimet e kryera që prekin distancën nga “Pusi i Gazit” deri te Kodra e Përpunimit. Së shpejti këta banorë do të kenë rrugët asfaltuara.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *