Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

I Jepet Titulli Qytetar Nderi ”Mësuesit të Popullit” Koço Korçari!

Në mjediset e Bibliotekës Publike u zhvillua ceremonia e dorëzimit të titullit “ Qytetar nderi”  Koço Korçari pas vdekjes.   Dorëzimi i titullit u bë nga kryetari  i Bashkisë Z. Kreshnik Hajdari dhe kryetari i Këshillit Bashkiak Z. Aleksandër Ziu. Në ceremoni  ishin të pranishëm emra të njohur të kulturës Kuçovare, njerëz që e kanë njohur nga afër  “Mësuesin e Popullit” Koço Korçari. Ata përcollën tek të pranishmit nëpërmjet kujtimeve gjithë vlerat profesionale dhe njerëzore që mbartëte ai.

Me Certifikatë Mirënjohjeje për profesionalizmin dhe  kontributin ndër vite kryetari i Bashkisë nderoi dhe një autoritet të artit kuçovar Z. Nito Lala.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *