Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Për një Qytet me te Pastër

Punonjësit e Bashkisë dhe institucionet e tjera që na u bashkuan sot 🙏 për një Kuçovë më të pastër, më të bukur e më të shëndetshme! 🚮

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *