Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Baza Ajrore e Kuçovës

Muajin tjetër fillojnë punimet për modernizimin e Bazës Ajrore të Kuçovës! 🎊 Lajmin e mirë e ndamë në një takim me disa përfaqësues të Forcave të Armatosura. Baza Ajrore e Kuçovës do të jetë baza e parë ajrore e NATO-s në vendet e Ballkanit Perëndimor. 🥇Diskutuam edhe për sfidat e emergjencave civile dhe bashkëpunimin 🤝 ndërinstitucional për t’i përballuar.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *