Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Aktivitet në Kuadër të Festave të Nëntorit

Në kuadër të festave të Nëntorit 🇦🇱🇦🇱🇦🇱 u zhvillua një aktivitet me krijimtari letrare,interpretim skenik,dhe pikturë nga 3 konkuruese. Në këtë aktivitet morën pjesë nxënës nga të gjitha shkollat e rethit.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *