Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Plani Kombëtar i Pastrimit

Faleminderit për të gjithë ata që çdo ditë angazhohen në Planin Kombëtar të Pastrimit🙏Kush do më shumë nga Shqipëria duhet ta mësojë se duke mos i hedhur plehrat rrugëve, ai e rrit fuqinë zhvilluese të Shqipërisë magjepsëse, falë pastërtisë së saj👍*momente nga pastrimi në Mallakastër, Selenicë, Vlorë, Gjirokastër, Memaliaj, Kuçovë, Patos, Tepelenë, Bulqizë, Libohovë, Peqin dhe Delvinë

#ShqipëriaEArdhmjaJonë☀️🇦🇱

#SkaKohëPërPushim🏃‍♀️🏃🏻‍♂️

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *