Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Author: adminbashkia

Baza Ajrore e Kuçovës

Muajin tjetër fillojnë punimet për modernizimin e Bazës Ajrore të Kuçovës! 🎊 Lajmin e mirë e ndamë në një takim me disa përfaqësues të Forcave të Armatosura. Baza Ajrore e Kuçovës do të jetë baza e parë ajrore e NATO-s në vendet e Ballkanit Perëndimor. 🥇Diskutuam edhe për sfidat e emergjencave civile dhe bashkëpunimin 🤝 ndërinstitucional për t’i përballuar.

Njoftim!

Njoftohen të gjithë të interesuarit për shpërblimin e fëmijëve të lindur e të regjistruar brënda afatit ligjor, (deri më 31.12.2018), të dorëzojnë dokumentacionin e nevojshem pranë zyrës së financës në Bashkinë Kuçovë.

Për një Qytet më të bukur!

Kuçova është e bukur! 🌴 Ne thjesht po punojmë për ta mbajtur të tillë! Agjencia Komunale vijon me punën ne Bulevardin Kryesor te Qytetit me krasitjen e palmave.

Konsultim Publik

Ditën e sotme në sallën e Këshillit Bashkiak Kuçovë u zhvillua konsultimi publik (Tawn Hall) mbi kanalet è komunikimit të Këshillit me qytetarët.Në këtë konsultim morrën pjesë banorët e Bashkisë Kuçovë, bisneset, shoqeria civile, në këtë bashkëbisedim.

Konsultimi Publik

Sot u zhvillua Konsultimi Publik për PBA 2022-2024 dhe Paketën Fiskale në Nj. Administrative Lumas.Në mbështetje të ligjit nr. 139/2015 “Për Vetëqeverisjen Vendore” neni 18 dhe 54, të ligjit nr.146/2014 “Për Njoftimin dhe Konsultimin Publik” dhe Rregullores së Këshillit Kuçovë për “Konsultimin Publikë” me VKB nr. 38.

Konsultimi Publik

📝 Sot u zhvillua Konsultimi Publik për PBA 2022-2024 dhe Paketën Fiskale në Nj. Administrative Kozare dhe Perondi (📌 Sipas Kalendarit të Konsultimit).Në mbështetje të ligjit nr. 139/2015 “Për Vetëqeverisjen Vendore” neni 18 dhe 54, të ligjit nr.146/2014 “Për Njoftimin dhe Konsultimin Publik” dhe Rregullores së Këshillit Kuçovë për “Konsultimin Publikë” me vendim nr. 38.